tisdag, juni 23, 2009

kårhusockuppationen 1


Jag har varit i Italien. Det var focaccia, vaporettos, gondoljärer, espresso, prego, pomodori och tältshopper. Och nånstans på en perrong (ev. i Schweiz) såg jag spåren av en man som duschar i regnrock. Eller?
Så jag är glad att vara hemma igen. Jag har tagit min maskinpark och min stash och flyttat in i kårhuset. Det är skitbra. Upptäckte jag idag. Innan var jag lite nervös, för det är meningen att jag ska hålla öppet på nåt sätt och vara till allmänhetens beskådan och visa runt på skolan och eventuellt sälja nån kopp kaffe för besväret. Med det följer en massa krav. Det ska vara på ett visst sätt. Trodde jag. Så jag lade några dagar på att göra skyltar och ställa i ordning och lägga upp mina grejer på ett granskningståligt sätt och köpa servetter(!). Som om det skulle krävas nåt mer fancy än hushållspapper.
I dag tog jag ett djupt andetag och satte upp mina öppetskyltar och ställde upp dörren. Ingen har kommit. Och det känns jävligt bra. Jag visade Zygeda hur man kardar och med det är jag nöjd för resten av sommaren.

2 kommentarer:

Karin sa...

Det låter fint på något sätt tycker jag, det du skriver.

zorro sa...

jag gillart med, jag har stått på marknad för beskådan igår, vilken ångest i början!