måndag, maj 31, 2010

halvklart till mulet


Det är alldeles för lite och alldeles för mycket på samma gång. Folkdräktsprojektet är över och jag är nöjd med min insats och glad att det är över, men jag önskar att projektet hade sett annorlunda ut.

En av följderna av folkdräkten är att Karin och jag ska vara med på en Pecha Kucha i Göteborg på söndag. Tjenare. Jag skrev en text som ett första underlag för vad jag ska säga, och det lät ganska cyniskt. Jag känner mig lite bitter i största allmänhet och ganska mycket utan anledning. Det är sommar, jag åt en pinnglass i dag, nästa hyra som ska betalas är halv, jag vann en skulptur i konsthallsvärdslotteriet, jag har varit med på bild i GP och jag har en hel hög med böcker att läsa. Vad är det då som är fel? Troligtvis är det jag. Iallafall inte du.

4 kommentarer:

kazoo sa...

Du är inte fel Annika! Hoppas bitterheten smälter bort i solen =)

Karin sa...

aha, det är du! :) din dräkt var såklart också grym... men vad önskar du var annorlunda med projektet?
annars kan jag väl bara säga att man väl alltid blir låg när sånna stora projekt är över och anspänningen släpper?

Violentlyknits sa...

Karin! tack! Alla dräkterna var jävligt grymma. Jag tror att jag tyckte det var jobbigt att det var en tävling, och naturligtvis att vinnarens bidrag ska ges bort till kungligheterna :/

Karin sa...

hm, jag förstår precis... tyckte också att projektet lät intressant tills jag såg den där rojalistiska detaljen. men ändå, sjukt bra möjlighet att synas för er alla! :)