onsdag, juli 07, 2010

Can't tell the birds from the blossoms


Den senaste vanten är full med fåglar och finns att köpa på biblioteket nu. Den blev i rätt storlek. Jag är tillbaks i gamla stickfastheter. Det känns tryggt.

Det är mycket med fåglar nu. Hilda hängde upp sin fantastiska fågeldräkt i dag på Galleri Vals i Håverud (vernissage 10 Juli) och jag passade på att hjälpa till att montera åtta vackra täljda småfåglar på en gren. De är gjorda av en annan Stenebystuderande: Ulrika Roslund Svensson.
I morgon ska jag och Frida dit igen. Frida hänger upp sin grönska och jag ska se om jag kan hitta på nåt bra sätt att montera min karta.

Och kopplingen slirar tydligen på min stackars bil. Jörgen kollade på den och konstaterade att det är spel på pedalen. Lamellerna är slitna. Jag får gasa försiktigt. Men jag tar mig nog ändå till Håverud i morgon. Hade motorn varit rakställd, som den är på bakhjulsdrivna bilar, så hade det tydligen gått att fixa på ett par tre timmar... Bara ta bort kardanaxeln och nåt mer... Men nu sitter den på tvären och då måste man montera bort halva jävla inälvsklustret för att komma åt att byta lamellerna. Ja nog skull ja.

3 kommentarer:

miss Karla sa...

Förväntar mig mycket bilder nu. Från utställningen. Så du vet det.

Violentlyknits sa...

ska bli :)

gregemar sa...

Åh vad fint Annika! I like! Fåglar är fint! Och tack för en fin dag idag!