lördag, april 24, 2010

vandrarhem och solidaritetEn sväng till Stockholm och Folkdräkt 2.0 och designvandrarhem på Gärdet... Vi fick lära oss om uspar och sociala medier och folkdräkter och STF och en massa annat. Dessutom ingick det frukost och en massa trevliga människor.

Här vill jag bara inflika en disclaimer. Då och då kan det hända att jag uttrycker mig aningen raljant och ibland oförsiktigt, men make no mistakes: Jag gillar STF. På riktigt. Jag gillar vandrarhem. Särskilt det i Kalv. Jag gillar tidningen Turist. Jag gillar att lämna rummet så som jag vill finna det. Jag gillar att ta med egna lakan. Jag gillar gästböckerna. Jag föredrar alltid ett vandrarhem före ett hotell. På ett hotell känner jag mig alldeles för mycket som en konsument (och därmed lurad), på ett vandrarhem däremot känner jag mig bara som en vanlig människa som ska övernatta. Det är stor skillnad.

2 kommentarer:

Karin sa...

Det går inte att sträcka sig efter en havremjölk så mycket mer än så.

Joakim sa...

Vandrarhem är helt ok och ger också ganska mycket frihet. Bott själv på många vandrarhem, då jag tidigare skrivit om dessa, och har fått ett positivt intryck.